KASVA JA KANSAINVÄLISTY

Yritysten menestys syntyy kasvusta, joka usein tarkoittaa myös kansainvälistymistä. Kasvu ja kansainvälistyminen lähtevät intohimosta, halusta tehdä asiat koko ajan paremmin. Ennen kaikkea tarvitaan ammattitaitoisia ihmisiä.

Kasvu ja kansainvälistyminen eivät onnistu ilman vahvaa myynnin ja markkinoinnin osaamista. Maailmassa, missä teknologiat kehittyvät ja ostaminen muuttuu, yritykset tarvitsevat rinnalleen luotettavan ja osaavan kumppanin kehittämään tätä osaamista.

Myynnin foorumi toimii yritysten apuna kasvussa ja kansainvälistymisessä. Sen asiantuntijat auttavat virittämään yrityksesi myynnin ja markkinoinnin huippuiskuun, oli sitten kyse mikroyrityksestä, startupista tai jo pitempään toimineesta pk- tai suuryrityksestä.

 

PALJON PALVELUITA YHDELTÄ LUUKULTA

Myynnin foorumista yrityksesi saa esimerkiksi

  • Myynnin kehittämisen ja valmennuksen
  • Korkeatasoiset ja yrityskohtaiset myynnin ja markkinoinnin koulutuspalvelut
  • Ajankohtaisen kuluttaja- ja markkinatutkimustiedon
  • Tuotteiden ja palveluiden testaukset
  • Asiakaspalvelun kehittämisen ja koulutuksen

 

PITKÄAIKAISTA KUMPPANUUTTA

Myynnin foorumi palvelee yrityksiä läheltä, joustavasti ja nopeasti. Me emme jätä yritystäsi yksin, vaan toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen, asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen ja ratkaisujen tuottamiseen pienissä ja isoissa kysymyksissä.

Asiointi kanssamme on helppoa. Myynnin foorumi hankkii puolestasi parhaan mahdollisen asiantuntemuksen aina, kun yritykselläsi on tarve myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Myynnin foorumi

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Yhteyshenkilö:
Asta Aikkila-Vatanen
asta.aikkila-vatanen@centria.fi
p. 044 725 0346

Täällä olemme:

Jaa somessa: