Helmikuussa 2018 Myynnin foorumi tarjoaa tiukan 3-työpajan koulutuspaketin,  jossa saadaan konkreettisia työkaluja yrityksen liiketoiminnan ja kasvun kannalta tärkeisiin osa-alueisiin.

Malja yritykselle -mikset sä myy?

 

 

 

8.2.2018 klo 14.00-17.00 Kuka tarvitsee liiketoiminnan konseptia?

 

Henna Väätäinen, Projant Oy

 

Työpajassa paneudutaan, miten liiketoimintakonsepti auttaa kannattavuuden ja kasvun parantamisessa. Liiketoimintakonsepti pitää sisällään asiakassegementtien määrittämisen, tuotteet ja palvelut, kilpailuetujen tunnistamisen sekä konkreettisten tavoitteiden asettamisen. Mitä yksinkertaisemmaksi liiketoimintakonseptin saamme, sitä tuloksekkaampaa yritystoimintaa voimme tehdä ja reagoida eteen tuleviin muutoksiin. Työpajan tarkoituksena on antaa työvälineitä, joiden avulla voimme hahmottaa oman liike-toimintakonseptimme osia entistä kirkkaammin.

Kouluttajana: Henna Väätäinen, Projant Oy

 

Sarjan seuraavat työpajat:

15.2.2018 klo 14.00-17.00 Miksi ihmeessä markkinoida ja myydä?
Kouluttajana: Henna Väätäinen, Projant Oy

22.2.2018 klo 14.00-17.00 Näin kasvatat asiakasarvoa
Kouluttajana: Jouni Anttila, Projant Oy

Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2
Hinta: kokonaispaketin hinta 300 euroa/alv 0%
Koulutukseen voi yrityksestä ilmoittautua useampi henkilö mukaan. Jos johonkin kolmesta työpajasta ei yrityksestäsi pääse kukaan osallistumaan – ei haittaa! saat kyseisestä työpajasta jälkeenpäin webinaarilinkin, joka opastaa sinua erityisesti koulutuksen aikana annettujen työkirjojen käyttöön.
Varaa aika kalenterista ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

 

Jaa somessa: