Myynnin foorumista apu digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen jatkuu…

Keväällä 2018 Myynnin foorumi jalkautuu maakuntaan! Sosiaalinen media tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia viestintään, markkinointiin sekä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelukanavat lisääntyvät koko ajan, ja yritysten on oltava siellä missä asiakkaidenkin. Tehokas digitaalinen markkinointi menee sinne, missä kohderyhmät ovat.

Ota some käyttöön yrityksesi liiketoiminnassa tiistaina 30.1 ja 6.2. 2018 klo 16.30-20.00 Halsualla

Workshop jakaa konkreettisia eväitä siihen, miten luodaan hyvä asiakaskokemus. Kahden iltapäivän workshopissa saat konkreettista apu yrityksesi toimintaan! Tuotetaan sisältöä YouTubeen ja Facebookiin sekä laaditaan omia nettisivuja, opetellaan miten videoita kuvataan ja editoidaan tai laaditaan omat nettisivut…

Ilmoittautuminen: Tästä linkistä tai sähköpostitse myynninfoorumi@centria.fi

Paikka: Halsuan Yhtenäiskoulu
Perhontie 29
69510 Halsua

Kouluttaja: Yrittäjä, IT-viestinnän asiantuntija
Mathias Nylund

Hinta: 160 € alv 0%

Saat näkyvyyttä, asiakkaita ja lisää myyntiä sosiaalisen markkinoinnin avulla. Some markkinoinnin toimenpiteiden tavoitteena on kasvattaa yrityksen näkyvyyttä. On tärkeä määritellä tarkasti tavoitteet ja valita oikeat kanavat.

Workshopissa pääpaino on Facebookissa ja YouTubessa
tuotetaan sisältöä ja luodaan strategia
 tehdään mainoksia ja niitä kohdistetaan oikealle yleisölle
kuvataan ja editoidaan video
 luodaan omat nettisivut

Markkinoinnin asiantuntijoiden mukaan asiakaskeskeisyys, sisältömarkkinointi ja entistä tehokkaampi kohdentaminen ovat 2018 vuoden merkittävimmät trendit (M&M nro 22). Lähde mukaan kehitykseen ja ilmoittaudu mukaan kevään työpajoihin tai kysy yrityskohtaisia myynnin ja markkinoinnin koulutuksia!

Jaa somessa: