Centria-Ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kaustisen Seutukunta, Perhon Kunta, Kokkolanseudun Kehitys KOSEK ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Myynnin foorumin toiminnasta.

Myynnin foorumi tarjoaa monipuolisia myyntiin ja markkinointiin liittyviä valmennus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita kaiken kokoisille yrityksille. Myynnin foorumi on asiantuntijapalveluiden tuottajaverkosto, joka auttaa yrityksiä kehittämään ja ylläpitämään kotimaan ja kansainvälisen kaupan myynti- ja markkinointiosaamista.

Nyt solmitun yhteistyösopimuksen tavoitteena on yhteistyön lisääminen sekä myynti- ja markkinointiosaamisen asiantuntijapalveluiden tuottajaverkoston kehittäminen alueellisen kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja palvelutarjonnan keskittämiseksi. Yhteistoiminta koskee myynti- ja markkinointiosaamisen koulutusta, tutkimusta ja kehittämistä sekä valmennusta. Lisäksi yhteistyöllä pyritään kehittämään alueen liiketoimintaosaamista ja ylläpitämään rakennettua asiantuntijapalveluiden tuottajaverkostotoimintaan liittyvää yhteistyötä.

Myyntiä ja markkinointia on kehitetty pitkäjänteisesti seitsemän vuoden ajan aikaisemmissa hankkeissa. Myynnin foorumi-hankkeessa vuosina 2015-2017 yhdessä keskipohjalaisten yritysten kanssa rakennettiin sekä testattiin sen asiantuntijaverkostoa ja palvelutarjontaa. Osaavia asiantuntijoita kartoitettiin ja heidän tarjoamiaan palveluita hiottiin sellaisiksi, että ne vastaavat elinkeinoelämän tarpeita. Sen ansiosta yrityksillä on nyt saatavanaan asiantuntijapalveluiden tuottajaverkosto, joka auttaa yrityksiä kehittämään ja ylläpitämään kotimaan sekä kansainvälisen kaupan myynti- ja markkinointiosaamistaan.

Myynnin foorumin verkostolla on käytettävissä alan yritysten, neuvonta- ja tukipalvelujen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden tutkijaresurssit, koulutushenkilöstö ja opiskelijat sekä laajat kansalliset ja kansainväliset yhteistyöverkostot. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa viimeisimmän alan tiedon siirtymisen alueen toimijoille. Myynnin workshopeilla, seminaareilla, keskustelufoorumeilla ja kehittämistöillä innostetaan yrityksiä kehittämään myyntiä ja markkinointia, kaupallistamaan ideoita ja uudistamaan asiakasnäkemystä. Myynnin foorumista yritykset saavat esimerkiksi kohdennettuja asiantuntija- ja koulutuspalveluita myynnin kehittämiseen ja valmennukseen, viestintään ja markkinointiviestintään sekä bisneskulttuuriin. Tarjolla on myös kielikoulutuksia. Asiointi Myynnin foorumin kanssa helpottaa merkittävästi yrittäjien arkea – asiakas saa yhdestä osoitteesta tarvitsemansa myynnin ja markkinoinnin kehittämispalvelut.

Seuraamalla Myynnin foorumin logoa löydät myynnin ja markkinoinnin koulutukset Keski-Pohjanmaalta!

Jaa somessa: